ZUZI BOWL BY GENKI CAFé

Recentebeoordeling


3 sterren uit 767 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ZuZi Bowl by Genki Café. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 12:59 Sushi was jummy!
20 mei 2024 om 1:30 goed en lekker
18 mei 2024 om 22:33 The food not fresh and sour. Very disappointing.
18 mei 2024 om 18:41 Het was fantastisch Ik heb nog nooit zo iets lekkers gegeten
17 mei 2024 om 23:42 Echt superlekkere Sushi! Zo goed heb ik ze nog niet gehad in Amsterdam. Mooi op tijd klaar ook, moest er 5 minuten op wachten maar het was dan ook mooi vers. Aanrader!
9 mei 2024 om 16:45 They missed my drink order and were late. No drink and 18$ paid for one bowl, one meal for one person with no drink amd waiting for it so i could continue my day... poor...
4 mei 2024 om 23:25 Too mush lettuce in the plates.. more than the sushi plus the form of the sushis was terrible honestly!! And the rice was not good.. Too much fish bones in the salmon sashimi !! Really bad quality and shape .. the only tasty item was the soup
23 apr 2024 om 7:56 Zand in de sla .meer sla als sushi .het was niet lekker.nooit meer koop ik hier.
13 apr 2024 om 8:21 Eten was echt niet lekker en veelste duur voor wat je krijgt
22 mrt 2024 om 18:50 Food was missing the free item. I called thuisbizorg they said it's a fault from the restaurant. Then called the restaurant they never came back to me.
21 mrt 2024 om 17:52 Product niet geleverd, wilde het het ook niet laten nabezorgr of verrekenen. Slechte servicd E
21 mrt 2024 om 17:25 Суши разваливаются , одни палочки и вообще нет соевого соуса