ZUZI BOWL BY GENKI CAFé

Recentebeoordeling


4 sterren uit 714 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ZuZi Bowl by Genki Café. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2023 om 6:20 Erg lekker gegeten! Goede porties, prima bezorging.
20 sep 2023 om 21:19 Pokebowl wasnt so great. Too much onion and overall taste wasnt rich. Fried shrimp was nice though.
9 sep 2023 om 8:22 The poke bowls were richly filled and great in taste!
4 sep 2023 om 14:21 delicious and fast delivery! recommend
2 sep 2023 om 20:32 Very good service and great fresh and value for money food!
1 sep 2023 om 11:49 It took 105 minutes, this option isn’t even listed. When I ordered and while I was waiting 30-40 minutes was displayed. I understand if it’s busy but then be honest about it.
23 aug 2023 om 19:46 Normaal bestel ik altijd met plezier. Maar deze keer vond ik het erg tegenvallen. De komkommer maki was open en niet goed gevouwen. De inside out rolls bevatte erg veel mayonaise spul. En de gebakken kip was droog gebakken. Ben vaste klant normaal
21 aug 2023 om 17:33 The order was confirmed in the app. After 15 mins I called the rest.and they did not receive the order. Apprarantly it came through half an hour later and i was called more than 1hour later that the delivery man was at the door. Was no longer needed
18 aug 2023 om 9:27 very nice sushi! The noodles for the beef noodles were a bit too cooked and oily (the beef was nice!). Good portions except for the ginger which was very little.
17 aug 2023 om 23:13 We bestelde coca cola, volgens de app. Kregen Pepsi ipv dat. Mag volgende keer wel gezegd worden aangezien we coca cola bestelde en geen Pepsi. Belde en kregen alleen een ‘sorry’.
12 aug 2023 om 10:30 De kleine bowl bestaat voornamelijk uit veel rijst. Te weinig ingredienten, had er zelfs 1 extra, wel van goede kwaliteit. De prijs is niet super hoog (€11,50 voor BYO) maar verzendkosten €4,50 heffen dat helaas op. Zou ze niet nog eens bestellen.
10 aug 2023 om 20:12 Miso soep was zouter dan gebruikelijk